vrijdag 25 maart 2016

Presentatie van de bundel 'na het vrijen steek ik een gedicht op'


.
Het eerste boek van de nieuwe uitgeverij "Kartonnen Dozen" (opvolger van 't Verschil) is de dichtbundel "Na het vrijen steek ik een gedicht op" van Bert Deben. 

Bert Deben is een meester in het schrijven van sonnetten én light verse. In deze bundel schept hij met vakmanschap en humor een beeld van de liefde. Het is geen lofzang, het is een verhaal over vallen en opstaan, elkaar verliezen en weer terugvinden, of niet. De dichter gaat daarbij de ruwe kanten van relaties niet uit de weg. De gedichten lijken kleine schilderijtjes van dagelijkse taferelen, die samen een verhaal vertellen van toenadering, afscheid, hoop. 

Tijdens de boekvoorstelling zal de dichter voordragen uit zijn bundel, muzikaal ondersteund door violist Dirk Van Bel. Nadien volgt een receptie met een drankje en een hapje en zal de dichter de aangekochte bundels signeren.
.
 
27 maart om 16u

Het Roze Huis
ingang Café Den Draak
2de verdieping (zolder) via trap links van de bar

.
Draakplaats 1
2018 Antwerpen

 
graag je aanwezigheid melden via mail: kartonnendozenlgbt@gmail.com 
of via dit Facebookevenement: FB-event 'na het vrijen steek ik een gedicht op'
of eventueel via reactie hier onder.
.
***
Vooraf bestellen van de bundel kan nu reeds via onderstaande link:
 
Wie de bundel bestelt voor 27 maart krijgt een gesigneerd exemplaar, af te halen tijdens de presentatie - kan je echter niet aanwezig zijn, dan krijg je de bundel achteraf toegestuurd per post en zonder extra portkosten (voor België en Nederland) - na 27/03 worden portkosten aangerekend voor bestellingen onder de 20 € ...
 
 

7 opmerkingen:

 1. ik kijk er al helemaal naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. we hebben vroeger ook al eens samen opgetreden in de Keizerskapel in Antwerpen ...

   Verwijderen
 3. Antwerpen is een beetje ver weg op dit moment. Maar ik zou jouw bundel héél graag willen hebben. Met of zonder portokosten. Zie nu waar ik moet zijn. Hele fijne dag, de dag van de presentatie. Hoop dat je uitbundig in het zonnetje wordt gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heel lief en tof dat je de bundel wil bestellen! En wie weet, misschien ontmoeten we elkaar nog wel eens tijdens een andere gelegenheid, zou ik wel prettig vinden ...
   xx
   bert

   Verwijderen
 4. Ik ben nog steeds prettig aan het bekomen van de schitterende bundelvoorstelling. De opkomst was groot, de voordracht was geweldig, de muziek was heel passend en de bundel is een ware parel! De sfeer was warm en gezellig en het was zeer mooi om zien hoe het hele gebeuren een heerlijk feest werd. Dankjewel Bert en uitgeverij Kartonnen Dozen voor deze mooie middag!

  BeantwoordenVerwijderen